SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

Assalamualaikum bloggers


Saya guna bahasa aku okay? Baru womanizer, womanizer, womanizer oh yeahhhh sikit. Hew hewww.

Aku perasan semakin hari cara penulisan aku semakin matang. Yeke? Truly betul. Dulu guna bahasa wempitttttzzzz. Taip mesej guna "kaw tgh wat pew uhh? cehat kewp?". Dah peww nak kewpp pulak. Memang kaw kaw aku bagi pelempang gedebuk. Huahuaaa. Takpe gegirl dah matang. Dah SPM. Hidup kena ada hala tuju! *cemangatnyewww kak Zylee. tepuk tangan reramai.

Ape tah aku merapu. Aku memang selalu update entri tak kena dengan title. Maklumlah muda remaja. Darah muda masih manis. Cukup lengkap gula garamnya. Heww hewww.

Ekcelli tadi open blog. Biasa lah usha, stalk and memacam istilah tak senonoh orang sekarang pakai. Terjah punya terjah jumpa satu segmen dari akak comel plus plus blogger pujaan new blogger, kak Lyssa. Deii podahh. Berapa banyak nak huruf belakang "gers" "gers". Okay today genap kak Lyssa setahun dengan blog. Dia buat khas segmen ni sampai pukul 6 petang ni. So apa lagi jom join segmen dia reramai sampai jem blog kak Lyssa banyak kereta lalu dekat highway blog dia. Huhu.


Dalam segmen ni, kak Lyssa suruh beri pendapat tentang blog dia. OMG, OMG kak Lyssa nak pendapat kita? Ohh sangat teruja! Hew hewww. Mehh nak tulis esei 350 words apa yang aku rasa best sangat tentang blog dia.

Firstnya, sebab interiornya. Babe, interior lah. Wehh interior dia lahhh. Doeee, aku cakap aku suka blog  kak Lyssa ni sebab apa yang ada dalam tu lah, doeeeee. Interior tu isi dia lah. Apa masalah tah dengan kau yang tak faham aku cakap. Ke aku yang masalah ni? =.=

Seriously wa cakap blog kak Lyssa ni memacam ada. Boleh kata 3 in 1 macam air Nescafe dengan Oligo yang kau selalu minum tu. Ye, macam tu punya dahsyat aku gambarkan. Haha. Kupasan epal dalam blog kak Lyssa tu sangat menarik. Dah masalah lagi Zylee ni tetiba masuk nama buah pulak. Sohaii.

And especially orang lagi nak sangat terjah blog kak Lyssa sebab tutorial yang ada dalam tu. Ye, new bloggie lah yang akan paling buat muka ghairah untuk terjah guna segala tuto kak Lyssa ni. Ceittt, tapi ghairah ghairah pun diorang dapat mencapai tahap kepuasan diorang. Woiii nii apasal aku rasa ada nada lucah sangat ni? Hahahai.

Yess, aku admit aku juga salah seorang pengguna tuto kak Lyssa. Tapi sekarang lebih suka belajar buat tuto sendiri. Nak berdikari dalam blog. Hihi. Tapi tu semua berkat kak Lyssa jugak. Esoknya dekat sekolah selalu buat muka riak sebab blog dah cantik. Hew hewww. Tapi aku gila salute ah dengan kak Lyssa. Tuto dia yang aku buat tak pernah error. Malahan aku semakin mengasak blog kak Lyssa kalau boleh nak try semua tuto. Kan orang dah nampak aku ni tamak. Suka pecahkan rahsia. Mencikkkk ah camni!

Kak Lyssa tak pernah update entri yang tak setaraf "Kelaaaaaaaaaaasssss kau Maria". Semuanya best sangattttt! Cukup semua rasa dalam tu. Sehari tak pernah missed tengok blog dia. Aiceh ni mengampu ke apa ni Zylee? Kau tulis ikhlas sikit jang oiiii! Wahaaaaaaa aku memang tulis blog ikhlas dari mata turun ke hati terpanah asmara ke jantung. Kuikuiii.

Rasanya cukup kot. Tak sabar nak tunggu 6 petang nak sondol blog kak Lyssa baca entri bloggers lain pulak. Haha, tengok kau tengok kau. Siap ah blog kak Lyssa petang ni. Aku terjah laju laju. Aku pinjam kereta lumba Alex Yoong vrooom vroommmmmm dekat blog kak Lyssa petang ni. Dia bukan nak pakai dah kereta dia. Dia nak main ski air je sekarang ni. Huhu siap lah. Huahuaaaa.

29 comments:

LaLa said...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

farra said...

fara dtg dr segmen yg sama ^^ done follow u . jom ke blog fara

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Mazelina is Neyna said...

hye , saia dtg dari segmen yang sama :)

happy blogging yer :)

FOLLOW mine too

http://neynaproperty.blogspot.com

Zylee Rahman said...

@LaLa
Terima kasih lala :)

Zylee Rahman said...

@farra
Farra, I tengok takde pun. Haha muka terdesak nak folower ==

Zylee Rahman said...

@Mazelina is Neyna
Ya Allah, terima kasih sangat.

Mazelina is Neyna said...

@Zylee Rahman\sayang zylee sangat2 :)

hekhek

Zylee Rahman said...

@Mazelina is Neyna
Malu ah camni. Haha :)

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Zylee Rahman said...

@Marina
Terima kasih kak Marina :)

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said...

hye. saya singgah dari segmen yang sama jugak. jemput singgah ke blog saya. btw sebelum terlupa, saya dah follow blog ni.

peace yawwww (^_^)

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret..
4low sini..terjah2...
4low me bck ya...

http://nurzulaihaziz.blogspot.com

Bella Roast Almond said...

dari segmen yg sama..:)

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah sini dear ;)

Zylee Rahman said...

@Nur Irdina Mohd Shahrir
Okay babe :)

Zylee Rahman said...

@AinaHusna
Wah thanks. Nanti i follow :)

Zylee Rahman said...

@wanie wonek
Woww, thanks babe!

Zylee Rahman said...

@Ida Firdausi
Hai Ida! Salam ziarah :)

Zylee Rahman said...

@NadyaBubble
Salam kenal juga ^^

Zylee Rahman said...

@~Jue Aziz~
Hai jue! Okay :)

Zylee Rahman said...

@Bella Roast Almond
Hihi thanks sudi singgah sini :)

Zylee Rahman said...

@Intan Wandalaara
Okay dear ^^

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Miss Aten said...

awk.... follow sy blik ea.. plis !!! :))) thank..follow tw ! sy da foolow awkk :)

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Post a Comment

Hai my dear.
Drop your comment here okay?
Thank you!