The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalamualaikum bloggers


Pepagi lagi dah update blog. Woot woooott Zylee bangun awal. Ha yelah yelah bangun awal nak pergi kelas sebenarnya. Eh btw, tadi terus perasan yang bloggers terkenal dekat Youtube tu, Nisa Kay baru sahaja launch GA dari dia. Ya Allah seriously hadiah menarik. Nak join? Klik banner bawah.


Cara nak menyertai mudah sahaja. Follow step dekat bawah ni okay?

1) Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2) Letak banner giveaway dalam entry korang.

3) Letak link sponsors dalam post dan bloglist korang. Wajib tau!

4) Promotelah entri ni sebab ada hadiah untuk top referral.

5) Make sure korang follow semua rules dia okay?
Senarai Sponsor :

Wahh seriously hadiah dia sangat menarik. Ada 77 hadiah dengan 77 pemenang okay? Ha amacam? Rasa nak menang tak? Jom lah rebut peluang ni



5 comments:

Nisa Kay said...

CHECKED.

THANK YOU SO MUCH FOR YOUR PARTICIPATION

GOODLUCK :)

Zylee Rahman said...

@Nisa Kay
Thank you kak Nisa :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

Salam :)

Terjah dari segmen giveaway yang sama :)

http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Goodluck :)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Post a Comment

Hai my dear.
Drop your comment here okay?
Thank you!