Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum bloggers


Contest again? Hai Zylee Zylee, hang ni beno beno taksub dengan contest kan? Haha. No lah tadi blogwalking then ada orang tag kita suruh join contest ni. Hew hewww terima kasih kepada yang tag tu.



Syarat syarat dia korang boleh tengok sendiri macam mana. Hadiah? Wowwww seriously menarik sangat. Kalau nak join just klik dekat banner

Closing date : 20 Disember 2011

Dah tak lama dah. So apa lagi? Jom join.

Kita nak tag : Aischa and Atifah

1 comments:

Nur Aischa said...

haiyaa contest lagi?? contest yg sbelum ni pun kita tak buat buat lagi T.T takda masa nak update. nanti kita join eh eh <3

Post a Comment

Hai my dear.
Drop your comment here okay?
Thank you!