SEGMEN | JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum bloggers


Hello guys. Ya, saya baru balik dari melabur duit dalam poket dekat Mines. Masa pergi terasa seluar jeans nak terlondeh jatuh sebab duit banyak sangat simpan. Bila dah balik, bukak purse kupu kupu pun takut nak hinggap. Cerita Mr Bean menipu. *ktetiba.

Ah jadilah. Tak habis SPM tak boleh pergi jejauh, kata Mama ni. Sebagai anak yang sebaik baiknya, saya ikut je. Huhu.

Anyway tadi blogwalking dekat blog siapa tah then terjumpa satu segmen. Ehh ni segmen bukan contest lah. Contest dari Cik Lulu Caldina. Ya, segmen yang dirasakan sangat berbaloi dan dijamin hebak. Mu dengar aku cakap apa? Confirm hebakkkk!


Dalam segmen ni Lulu minta saya bagi reason kenapa nak sangat join segmen ni.

1) Nak sangat kenal dengan semua bloggers yang ada dekat Malaysia ni. Ha nampak sangat tamak. Ekceli, kenyataannya aku memang sejak dahulukala lagi memang suka berkawan dengan orang. Hew hewww.

2) Suka kumpul kawan baru. Ya, ini penting. Sampai kekadang aku rasa nak beli Album gambar besar gedabak dekat Popular, lepas tu simpan semua gambar bloggers dalam tu. Nanti nak kecoh dengan semua orang. Haha ktipu.

3) Nak tahu apa yang diorang post. Aku ni suka baca post orang tapi kekadang malas nak drop comment. Aku akan tulis dekat shout dia "Hello, kita singgah sini. Best post awak". Ha tapi kalau sampai hari mood kerajinan membatu batu, kalau boleh semua post kau aku nak comment. Kihkih.

Okay, rasanya cukup sampai situ. Eh lupa nak kasi tahu kalau nak join klik aje banner tu. Tarikh tutup dia 11.12.2011 ni tau!

34 comments:

Rahmah Ram Ram said...

panjangnya description....hihihi..salam kenal datang jengah dari segmen yang sama... :)

Zylee Rahman said...

@Rahmah Ram Ram
Mwehehehe thank you! :)

haasyaa said...

Hi hi :) I'm a blogger silalah printscreen photo saya dan print dan simpan dalam frame besar gedabak yang beli dekat Popular tu hahaha ok ini over.

Zylee Rahman said...

@haasyaa
Muwahahaha cepat senyum. Say cheeeesssseeeee :D

DiDiE eLa said...

dd jenguk sini

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

follow2...

Zylee Rahman said...

@DiDiE eLa
Thank you :) Salam kenal :)

Zylee Rahman said...

@kis
Thank you kis :)

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Zylee Rahman said...

@maszull
Thank you Mama. InsyaAllah :)

Zylee Rahman said...

@Niena Sofea
Thanks niena. Kita pun dah follow awak :)

Zylee Rahman said...

@Marina
Thank you Marina :)

che-a/atiah said...

dari segmen yang sama
jemputdatang
http://chea94.blogspot.com/2011/12/segmenjom-tambah-followers.html

follow

Syieda™ said...

salam kenalan..syieda dtg dari segmen akak Lulu.. jom ke blog syieda.. @_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan , sy dri segmen lulu

jom la singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan , sy dri segmen lulu

jom la singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

♥ CIK TIHA ♥ said...

hai.. join ur blog dr segmen Lulu. follow disini~ follow blog saya ok!thanks. ^^

http://ohhtiha-ohhme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

LaLa said...

dari segmen yg sama :)
folo kamu sekali..
jom singgah blog Lala...

http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

! AYIES ZAIMA ! said...

follow dari segmen yg sama :)
jejak kembali k ..

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Zylee Rahman said...

@che-a/atiah
Thank you babe :)

Zylee Rahman said...

@Syieda�
Wowww, thanks. Akan diterjah balik. Weee :)

Zylee Rahman said...

@!-CintaSibungaTembam-!
Thank you buddy :)

Zylee Rahman said...

@Ajeyy Rawk
Okay Ajeyy. Thank you drop here :)

Zylee Rahman said...

@? CIK TIHA ?
Thank you tiha :)

Zylee Rahman said...

@LaLa
Hello Lala. Thanks ehh :)

Zylee Rahman said...

@! AYIES ZAIMA !
Sure babe! :)

deen azmee said...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

ღ Sis Aieda ღ said...

done follow u :)

singgah dari segmen lulu

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

Post a Comment

Hai my dear.
Drop your comment here okay?
Thank you!