Hu Yeahhhhh Akhirnyaaaaaaa!

Assalamualaikum bloggers


Heyargh heyarghhh *sambil longgar longgarkan jejariku yang runcing dan halus ni dan kunyah kacang cap Pagoda. Bukan baju Pagoda ayah aku. Apa kena mengena tah intro dengan tajuk. Nampak sangat kepala serabut dengan masalah negara. Hew hewwwwww. Ehh choppp choppp. Klik SINI jap kalau awak comel plus handsome plus plus plus minus plus minus plus. Haha.

Lalalalaa hai senangnya dalam hati. Kalau beristeri duuuuuuaaaa. Eh macam lirik lagu P. Ramlee lahh. Again mengarut lagi. Okay, hari ni hari apa anak anak? Rabu! Bagus aku tanya aku yang jawab. Takde orang nak jawab soalan aku. Merajuk ah camni. Nak lari lari macam dalam filem Hindustan sambil kesat air mata tunggu  hero pujuk sambil join aku lari. Sob sobbbb T.T

Hari ni kan hari ni kan hari ni kan kita dah habis paper SPM dah. Ehhh yeke? Tipu ah sebenarnya. Kita ada satu paper lagi wak. Satuuuuu lagi. Sains Sukan. Tapi lambat lagi wak. 14 Disember wak. Sebab tu kita gedik gedik ah nak online lah, nak update status lah, nak stalk profile orang semua bagai. Hew hewwww, dua minggu gap wak. Dua mingguuuuuu!

Kita tak tahan ah nak tunggu. Lembaga gedik gedik atur jadual paper kita hari last. Macam dedik menade nade tak nak kasi kita habis paper awal. Lembaga pun macam tahu kita ni dah seronok nak tengok dunia luar, nak usha budak dress up sesentap mampu dekat depan Pavi. Fuyooooo! Ha tengok tu aku jakun dah. Sebab tu Lembaga kasi paper aku habis last. Huhu.

Nak update blog panjang panjang siap letak entri bergambor tapi tak dapat sebab letih sangat. Dua hari tak tidur kau tahu. Memang kau tak tahu sebab tu aku bagitahu. Ehh meraban aje lagi ni. Hanya berbekalkan air kopi je aku menahan ngantuk sebab risau dengan paper Kimia and Biology. Tapi takpe, lepas ni I dah tak tengok lagi paper tu semua. Ilek ilekkkk, cool bebeh. Hew heww.

Btw, nantikan entri aku yang tak lama lagi. And aku nak transform blog aku jadi lebih omeiiii. Tunggu tau! Silalah meringankan jari like and comment dekat bawah. Aku paksa kau ni. Haha ktipu. Okay, bye byeeeeee!

2 comments:

Nur Aischa said...

haha bestlah dpt rehat dua minggu tuu, ha tp kena sambung balik 14 hb nanti kan :D

Zylee Rahman said...

@Nur Aischa
Haha muka bengang =.=

Post a Comment

Hai my dear.
Drop your comment here okay?
Thank you!